Om oss

VÄLKOMMEN TILL HEDENKULLA GÅRD

Idag är en bra dag!

Hedenkulla Gård

Vi satsar på hönsuppfödning i liten skala. Vi har specialiserat oss på Australorp. På gården finns även Schäferhundarna Mowgli och Kotten Gefani och de äkta skånska bonnakatterna Pumpan, Atcho, Tjocke Chucky, Shanti, och Major Bitch. (Den sista även kallad Majorskan.) I november 2012 kom katten Cheyenne hem igen efter att ha varit på promenad i ca 1,5 år! Härligt, härligt!

Sommaren 2014 dök det upp en kolsvart hankatt på gården. Han bestämde sig för att stanna och har fått namnet Lusifer. Han är inte tam och vi har inte fått klappa honom, men han äter med god aptit och märker inte av avmaskningsmedel eller annat nyttigt som jag stoppar i hans mat.

Under 2014 föddes ett gäng Japanska Vaktlar här på gården.

 

 

 

När familjen inte pysslar med arbete på gården och djuren är det musiken och dansen som fyller fritiden. På Hedenkulla Gård hörs det alltid musik, antingen från radio/cd eller från familjens instrument eller charmiga sångröster. Senaste inköpen är 2 Congas och en trumpet, ett antal gitarrer och en akutstisk som min man gillar lite extra mycket...

Musik ska byggas utav glädje och det gör det verkligen på Hedenkulla Gård!

 

 

Skriv gärna en hälsning i vår gästbok. Du som har kycklingar från vår uppfödning får gärna höra av dig! Det är så roligt att höra hur våra utflugna har det! Under "länkar" hittar du adresser till några av våra kycklingköpare som delar med sig av sina hönserfarenheter.

 

Här finns Stefan och Patricia med dottern Line. Jag som skriver sidan är Patricia. Det är min förhoppning att du ska känna dig välkommen till vår hemsida och att du kan hitta både kunskap och inspiration. Vi föder upp rashöns och njuter av livet i stort.

 

Sidan kommer att kompletteras med ett fotoalbum. Jag ska bara ta mig tiden att lära mig hur man gör... Vi får glatt vänta tills jag har tid att börja fundera igen...

 

 

copyright Patricia Stahl